***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Въоръжени патрули излязоха по улиците на София. Без военен парад за 6 май

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 10 април   

 

За спокойствието на столичани и опазването на публичния ред не престават да се грижат въоръжени патрули.

По обед те обикаляха по оживения бул. " Витоша ", оповестява Булфото.

СНИМКИ 

***

„ СГП извършва Европейска заповед за следствие /ЕЗР/, издадена от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия “.

***

Настимир Ананиев на няколко пъти акцентира, че офанзивата е с политическа багра, тръгнала от " жълто-кафявата бухалка ПИК ". 

„ Имам единствено един офис. Той е на бул. „ Александър Стамболийски “. Другият офис, допускам, че е на счетоводителя, който сега обслужва тези белгийски сдружения. Абсолютно в никакъв случай не съм работил и нямам нищо общо с ул. „ Парчевич “ – нито компанията, нито офисът са мои “, акцентира депутатът.

***

Военен церемониал на 6 май във връзка Деня на храбростта и празника на българската войска няма да има. Това е решило управлението на Министерството на защитата, предава " 24 часа ". 

Причината съвпадането с честването на великденските празници. Великден тази година се пада на 5 май.

Служебният министър на защитата Атанас Запрянов акцентира, че се дава приоритет на общонационалното честване на Великденските празници.

„ На 6 май на Паметника на Незнайния боец ще проведем единствено гала. Не планираме да вършим церемониал с техника и персонален състав. Ще оставим хората да отдадат респект първо към нашия Бог, а след това военните ни отговорности ", уточни Запрянов.

***

През 2016 година те сключили цивилен брак. 

Жената два пъти подавала молби за бракоразвод до районния съд, които след това оттегляла. В началото на 2024 година Д.М. подала молба до районния съд за издаване на заповед за отбрана от домашно принуждение. 

Малко по-късно тя отдръпнала молбата, като издадената заповед за незабавна отбрана била обезсилена и делото било прекъснато.

***

Момчето е с престъпни регистрации. След следствие той е открит и е притеглен като обвинен. Наложен му е непрекъснат арест.

***

На 4 април в Пловдив паяк подвига кола на чиновник на автомобилната администрация, по-късно той пък  сваля номерата на репатрака, сформира акт на лидера, взема му книжката. Случаят е детайлно разказан в пловдивските, а и в национални медии.

Във вторник от министерството на превоза оповестяват, че е завършила вътрешната инспекция на дейностите на чиновниците на ОО „ Автомобилна администрация " - Пловдив по време на ревизия на профилиран автомобил за наложително пренасяне, благосъстоятелност на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране " към община Пловдив.

***

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи в изявление пред Politico, че не се нуждае от " примитивни “ хрумвания от претендента за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за преустановяване на войната с Русия.

Държавният глава означи, че е подготвен да изслуша предложенията на Тръмп за преустановяване на войната, само че по думите му " в случай че те се състоят в това просто да се откажем от нашите територии, то те са доста примитивни “.

***

Швейцарският Федерален съвет утвърди през днешния ден присъединяване на страната в европейската самодейност „ Небесен щит “, целяща да построи интегрирана система за противовъздушна и противоракетна защита (ПВО и ПРО) на континента, заяви Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

***

Ускоряването на притока на вложения, трансформацията на пазара на труда, успеваемостта на действителния бранш и бързото развиване на инфраструктурата могат да допринесат за издигането на съветската стопанска система до първите четири най-големи стопански системи в света до 2030 година Това съобщи министър-председателят Михаил Мишустин, представен от ТАСС.

До 2030 година Русия би трябвало да бъде една от четирите най-големи стопански системи в света по паритет на покупателната дарба. Разбира се, би трябвало да действаме бързо и в разнообразни направления “, уточни той.

***

Крал Чарлз III получи първите банкноти с неговия облик като подарък в Бъкингамския замък от шефа на Банката на Англия Андрю Бейли и основния касиер Сара Джон, съобщи Би Би Си, представени от Българска национална телевизия.

Банкнотите с неговия портрет ще влязат в послание през юни.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР